Bekkenfysiotherapie

Onze bekkenfysiotherapeute richt op klachten in het bekken, de lage rug, de buik en de bekkenbodem van zowel mannen als vrouwen.
De bekkenbodem is een spiergroep die de organen in het bekken ondersteunt. De bekkenbodemspieren zorgen ervoor dat urine, winden en ontlasting losgelaten of opgehouden kunnen worden. De spieren dragen bij aan de stabiliteit van het bekken. Ook hebben ze een functie bij seksualiteit.

Bekkenfysiotherapie voor alle bekken gerelateerde klachten

Nicky Hövels-Kamp helpt bij het leren herkennen, trainen en ontspannen van de spieren in en rondom het bekken. Desgewenst kan zij gebruik maken van speciale apparatuur. U krijgt advies over houding, beweging, toiletgedrag, drink- en eetgedrag en de mogelijkheid van ondersteunende hulpmiddelen zoals een bekkenband.
Ook voor klachten en vragen op seksueel gebied kunnen patiënten bij onze bekkenfysiotherapeute terecht. Zij is bevoegd om een inwendig onderzoek te doen.

Onze bekkenfysiotherapeute is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Bekkenfysiotherapie NVFB, de specialistenvereniging voor geregistreerde bekkenfysiotherapeuten. Meer informatie vindt u op de website van de NVFB.

Een behandeling bekkenfysiotherapie is een specialistische behandeling fysiotherapie. Als uw aanvullende verzekering fysiotherapie dekt, dan vallen de kosten voor bekkenfysiotherapie hieronder.

Contact

Openingstijden

maandag    8.00 - 21.00
dinsdag      8.00 - 21.00
woensdag   8.00 - 21.00
donderdag  8.00 - 18.00
vrijdag         8.00 - 18.00
zaterdag     op afspraak

Fysiotherapie Hövels & Kamp
Jolinkweg 2
7211 DM Eefde

0575 757 094
info@fysiotherapiehovelsenkamp.nl