Corona update Fysiotherapie Hövels en Kamp. Als gevolg van het corona virus hebben wij het beleid binnen de praktijk aangepast. Klik hier voor meer informatie.

Algemene fysiotherapie

Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging.

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of, gewoon door ouder worden.
Fysiotherapie Hövels en Kamp helpt u er weer bovenop.

De fysiotherapeut luistert naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Wij kijken samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgen we ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Zo haalt u uit het leven wat erin zit.

Fysiotherapiepraktijk in Eefde

Als u klachten heeft van uw bewegingsapparaat en daarmee rechtstreeks naar de fysiotherapeut gaat, dan zal deze eerst een screening uitvoeren. Hierna wordt bepaald of er een indicatie is voor fysio- of manuele therapie bij Fysiotherapie Hövels en Kamp.

Vervolgens bepaalt de fysiotherapeut samen met u de behandeling die voor u het beste is. Welke behandeling er ook wordt gekozen, u moet altijd zelf thuis oefeningen uitvoeren. Dan wordt er het meeste resultaat behaald met de behandeling.

Elke patiënt die in de praktijk in binnenkomt heeft individuele kenmerken. Voor iedereen wordt een persoonlijk behandelplan gemaakt. Hierdoor komt u veel sneller van uw klacht af.

Contact

Openingstijden:

Ma - Vrij: 08.00u - 18.00u
Dinsdag en Woensdagavond tot 21.00u

Zaterdag: op afspraak
Zondag: Gesloten

Fysiotherapie Hövels en Kamp in Eefde
Jolinkweg 2
7211 DM Eefde

0575 757 094
info@fysiotherapiehovelsenkamp.nl